amoi's FotoPage
All abt me and my self.
By: amoi ayl

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 13-Apr-2008 15:55 Email | Share | | Bookmark
EXHAUSTED!

 
After the whole day playing, Izziey can't help it tertido kat sofa. Yang lawaknya seluar dah buka.... agaknya ngantuk sgt tau2 dia dah terlelap kat sebelah.

Lepas tu bangun2 jer dia marah2 (sebelum kena marah dah Maghrib tak mandi lagi) tnya kenapa tak mandikan dia lagi.. hehehehehe




Sunday, 13-Apr-2008 15:55 Email | Share | | Bookmark
BANANA CAKE

 
Lama dah tak buat kek, asyik membeading jer. Ari ni teragak nak buat sesuatu.... jadi yang paling senang kek pisanglah.

Sambil masak ni tadi buat nasi goreng tu k dinner. By the time abis dinner kek pun masak.






Yang sakit ati nyer buat kek ni tadi, pisang tu nampak punyalah sedap, kuning elok cantik jer kulit dia.... sekali tengok macam muda jer lagi... bahan2 len dah siap.. nak tak nak buatlah jugak


Sunday, 13-Apr-2008 15:27 Email | Share | | Bookmark
amoi's Kitchen

 
Anak2 amoi tak pernah puas makan Sambal Udang, baru Jumaat lepas makan, ari ni dah nak lagi. Since masak Sambal Udang ni senang sangat.... ok, ikut ker lah hehehehe.

Sambil2 tu buatlah kobis goreng ngan ayam goreng. Karang si kecik tu komplen pulak.




Sunday, 13-Apr-2008 15:02 Email | Share | | Bookmark
DAANII MIRZA RIZQY

 
My niece RIDA delivered a baby boy on 10th April 2008. Thus I became a grandmother....huhuhuhu... a vogue grandmother definitely.

The baby boy named DAANII MIRZA RIZQY. He is soooooooooooooo cute.




Lama betul tak ada baby, tengok baby kecik ni alahai geramnya.... dah lah dia ni kuat tido. Cakaplah sekuat mana pun tetap mata lelap gak. Taulah nenek2 sedara semua mulut macam petir. Agaknya since dalam perut dah dgr, dah immune kot...hehehhehe


Friday, 11-Apr-2008 05:15 Email | Share | | Bookmark
MAKAN TIME

 
Would like to have some? hehehehe



[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net